Over Jenniskens

Altijd in beweging

Maak kennis met ons bedrijf. Wij werken aan veel uiteenlopende projecten o.a. in de tuinbouw, boomkwekerij en cultuurtechniek. Onze sector is altijd in beweging. Kwaliteit en betrokkenheid bij de klant zijn sleutelwoorden in onze bedrijfsvoering. Op zoek naar een bewerking die niet op onze site staat? Neem contact met ons op. Wat wij vandaag nog niet kunnen, kan misschien morgen.

Waarom Jenniskens

  • Het onderscheid zit in de afwerking
  • Vakkundig
  • Betrokken bij de klant
  • Deskundig personeel
  • Benieuwd naar uw ervaringen

Betrokken bij de klant

Onze klanten zijn o.a. glastuinders, (boom)kwekers, hoveniers, aannemers, opdrachtgevers voor openbaar groen en particuliere tuinbezitters. U zult merken dat de betrokkenheid van ons bedrijf bij de klant zeer groot is.

Deskundig personeel

Wij zijn trots op het team dat wij klaar hebben staan. Samen staan ze garant voor vele jaren werkervaring. Zij hebben  een grote deskundigheid opgebouwd op hun vakgebied.

Het onderscheid zit in de afwerking

Een goed eindresultaat is ons belangrijkste streven. Kleine verschillen in afwerking kunnen een groot verschil in resultaat geven. U kunt op ons rekenen.

Vakkundig

Ons bedrijf bestaat al sinds 1966. Wij verrichten specialistische werkzaamheden op het gebied van tuinbouwloonwerk, grondverzet, aanleg van containervelden en andere projecten in de cultuurtechniek. Door onze jarenlange ervaring in de sector kunt u rekenen op een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Benieuwd naar uw ervaringen

Wij willen onze dienstverlening op een hoog niveau houden. Wat zijn uw ervaringen met ons bedrijf? Laat het ons weten. Positieve en negatieve ervaringen worden door ons gebruikt om ons werk continu te verbeteren.