Actueel


Lakei wint Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2014

21-11-2014

Wij feliciteren onze klant Lakei Boomkwekerijen  (Hans van de Laak en Emiel Keiren) met het behalen van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas én de publieksprijs!!

Een gedeelte uit het juryrapport:

De ondernemers hebben oog voor hun (maatschappelijke) omgeving. Niet alleen is het nieuwe complex prachtig ingepast in deze omgeving, ook is er sprake van volledige recycling van water via het bassin, wordt afval gescheiden en gecomposteerd en wordt Tagetus (Afrikaantjes) ingezet voor de strijd tegen ziektekiemen. Ook is er op het bedrijf ruimte voor studie naar het volledig chemievrij telen van rozen. Deze ontwikkeling heeft geleid tot het winnen van de zgn Treebattle Meet en Green 2014. Ook zijn de ondernemers actief als bestuursleden binnen diverse studieclubs en zijn zij bereid tot sponsoring van lokale evenementen en verenigingen.

Hans van de Laak en Emiel Keiren hebben een robuuste, stabiele en perfect georganiseerde onderneming neergezet die, ook in economisch lastige tijden binnen de sector, bestand is gebleken tegen onvoorspelbare invloeden uit de externe omgeving. Het bedrijf Lakei is een florerend bedrijf met internationale allure, een voorbeeld voor de boomteelt-sector en een parel voor de Greenport
Venlo.

Zeer indrukwekkend!

Het volledige juryrapport is hier te lezen.